Slot-maskiner med musikteman, inte bara Michael Jackson

Det finns ingen hejd på vad slots-tillverkarna kommer upp med när dom ska skapa nya teman för sina spel. Det är inte längre de vanliga fruktmaskinerna som gäller. På senare tid har en hel del musikrelaterade slots dykt upp, både på internet i vanliga kasinon runt om i världen.

Bl.a. har väl de flesta nu hört talas om “Michael Jackson – King of Pop”. Denna enarmade bandit fick mycket rubriker när den dök upp för något år sedan, skapad av Bally Technologies i USA. Detta är en av deras mest innovativa slots och får säkerligen mycket pengar från MJ-fans.

Det finns många olika online slots som spelar på olika musikgenrer eller tidsperioder, t.ex Disco Spins, 80’s Night Life eller varför inte Samba Night.

Rent praktiskt skiljer sig dessa inte mycket från de vanliga spelen, mest att korta musik-slingor spelas från de nämnda artisterna.

Ett av de mest oväntade spelen var nog “Megadeth” slot, där man kan spela för riktiga pengar till samplingar från Dave Mustaines riff. Det känns helt enkelt inte riktigt metal att spela enarmade banditer på nätet, men nu för tiden kan man vänta sig vad som helst.

Privacy Policy