Den 19 juli kommer AC/DC till Sverige, spelningen sker på Friends Arena i Stockholm

friends-Arena

Det Australienska rockbandet AC/DC har hållit på i en herrans massa år nu. Bandet grundades redan 1973 och man turnerar fortfarande. AC/DC tillsammans med The Rolling Stones är bland de äldsta banden i världen, som fortfarande spelar ihop. För AC/DC’s del är det nu dags för en världsturné. I Sverige kommer vi att få se dem den 19 juli på Friends Arena i Stockholm. Biljetterna tar dock slut ganska snabbt, försäkra dig en plats genom att köpa biljetterna till AC/DC i en nätbutik.

Priserna varierar dock beroende på vilken plats du vill sitta eller stå, på men räkna med minst 2000+ kr för en biljett, sedan kommer priserna att stiga ju närmare man kommer sommaren. Det är också mycket troligt att flera kommer att sälja biljetter till AC/DC på auktionssidor, och då kommer priserna att ligga lite högre. Men vill ha en plats på konserten så är man tvungen att betala lite extra, annars gäller det att skynda sig nu.

Här är en av AC/DC’s mest kända låtar. Om man bara hade en låt att spela för sina vänner eller bekanta som inte har hört bandet spela så är T.N.T en ikonisk låt. Videon är hämtat från Youtube.

Andra bra låtar som man inte får glömma, en låtskatt som går i arv i generationer är:

You Shook Me All Night Long

Highway to Hell

For Those About to Rock We Salute You

Thunderstruck

+ många fler.

Vi på Rebel Music kommer självklart att rapportera efter konserten. Redaktionen kommer dock inte att besöka den personligen men vi har frilansare som kommer att skriva om den i sin tur.

Så kom ihåg att boka in den 19 juli nu i sommar när AC/DC kommer till Stockholm och Friends Arena.

Privacy Policy