Boka festmusik genom hittagiget

Vi har hittat en sida där du som band kan registrera dig till och ta in uppdrag. Hittagiget funkar som din manager och agent, de tar emot beställningar på fester och du som band kan sedan ansöka till spelningen. Kunden får då in en massa bandförslag och kan sedan i lugn och ro välja ut det band som kunde tror kommer passa bäst. Att hitta festmusik har nog aldrig varit lättare än vad det är idag.

Är du inte ett band eller trubadur utan vill ha tag i ett band som ska spela på din fest eller bröllop så har du också kommit helt rätt, då du genom oss kan lägga ut annonser som sedan banden får ansöka till.
Du fyller helt enkelt i dina uppgifter om festen och kommer sedan få bandförslag som är intresserade av att spela på din fest. Du väljer sedan ut det band du vill ha och klickar på acceptera. Vi tar då kontakt med bandet och slutför bokningen, och fakturerar sedan dig.

Efter bandets spelningen så kommer bandet att få sina pengar utbetalt av Hittagiget. Antingen går du in och släpper betalningen och skriver i recensionen om bandet vad du tyckte, eller kommer betalningen att automatiskt efter tre dagar att accepteras och pengarna kommer betalas ut.

Hitagiget är en ny uppstickare och förutom att de bokar spelningar åt band så kan de även ordna spelningar på krogar runt om i Sverige. De samarbetar med flera olika pubbar som behöver trubadurer.

Dock är det paketet för personer som vill synas och skaffa lite kontakter då man inte får mer i betalt än att man får dricka gratis i baren.

Är det något du undrar över som band eller som bokare av din fest så tveka då inte att ta kontakt med oss så hjälper vi dig med din bokning. Vi har telefontid så är det något så är det bara för dig att slå en signal så berättar vi mer om projektet.

Har ditt band en egen hemsida så kan du få en utökad profil av oss samt förstatjing på vissa spelningar om ni länkar från er sida till vår sida. På så vis kommer ni att få förtur till vissa spelningar som vissa kunder vill ha.

Privacy Policy